Inez Bosch

“Als iedereen toch kon zeggen wat 'ie bedoelde en deed wat 'ie zei….”
Naar Martin Buber

Als kind was Inez al gefascineerd door gedrag. Ze zag hoe makkelijk communicatie tussen mensen kon mislopen, zonder dat dit door een van de betrokken partijen zo bedoeld was. Ze wilde dit begrijpen en beïnvloeden. Hoe ga je om met je eigen en andermans afweerpatronen? Hoe ga je om met je eigen oordelen en kwetsbaarheid? Hoe boor je je verborgen potentieel aan?

Inez werkt daarom voor organisaties waarin dit soort zaken spelen. Daar waar je eigen gedrag, of de dynamiek in de groep “De Bedoeling” van organisatie of team in de weg zit, daar waar wat onder tafel speelt, het resultaat blokkeert. Of daar waar potentieel zit, maar het niet volledig tot bloei komt. Zij heeft jarenlange ervaring in Leiderschapsontwikkeling en Professional Development. Zij begeleidt teams, individuen en groepen om werkelijk verbinding te creëren, hun impact te vergroten, en daarmee in organisaties duurzaam resultaten te halen. Ze spreekt regelmatig op congressen en conferenties over deze thema’s.

Inez Bosch (1965) studeerde Nederlandse taal en Letterkunde met als specialisatie Communicatie, later aangevuld met Toegepaste Psychologie, diverse Coachings-opleidingen en Theory U. Zij werkte eerder in diverse consultant en managementfuncties bij oa KPN en FHV/BBDO, waarna ze de overstap maakt naar de Baak managementcentrum VNO NCW. Sinds 2005 is partner en mede-eigenaar van The Human Effect.

VOLG MIJ