Lukas Straathof

“Ik doe altijd dingen die ik niet kan doen. Op die manier doe ik ze toch”
(Pablo Picaso)

De mensen hebben goede bedoelingen en ideeën. Willen het beste met elkaar en het bedrijf. En te vaak krijgen ze het niet voor elkaar. Lukas heeft een haarscherp oog voor wat er niet klopt en hoe zaken ten goede te keren. Hij is een origineel denker, ziet dwarsverbanden die anderen over het hoofd zien en schroomt niet om soms confronterend te zijn. Heeft het vermogen zakelijke ingewikkeldheid snel behapbaar te maken. Heeft de overtuiging dat gedrag nooit los gezien kan worden van de context waarin iemand opereert. Dit vanuit de filosofie dat structuur wel degelijk bijdraagt aan de cultuur en het gedrag van mensen.

Hij laat persoonlijke groei, arbeidsvreugde en resultaten weer stromen. Is enorm gefascineerd waarom dingen op de ene plaats wel, en op de andere plaats niet lukken. En hoe mensen hun invloed daarop kunnen vergroten. Specialist in het ontwerpen en begeleiden van Leiderschaps en Professional Development trajecten waardoor mensen duurzaam anders gaan denken en doen. Is in zijn coaching intuïtief, liefdevol en direct.

Lukas Straathof (1964) studeerde hotelschool, bedrijfseconomie en filosofie met verandermanagement als afstudeerrichting. Hij volgde diverse opleidingen op het gebied van systeem-dynamica, coaching en organisatieverandering. Ervaring in ICT consultancy en (Prince2) project management. Heeft als gastdocent gewerkt voor de Vrije Universiteit, Sioo en De Baak.

VOLG MIJ