The Human Effect
The Human Effect | Ingeborg Herdingh

Vanuit essentie naar concrete resultaten.

Ingeborg Herdingh

Ingeborg Herdingh (1968) is organisatie-psycholoog. Eerder heeft ze gewerkt bij de Baak, management centrum VNO-NCW en bij ING in diverse advies- en managementfuncties.

Ze volgde opleidingen op het gebied van sturing geven aan veranderingstrajecten, Theory U, Gestalt therapie en (conflict)coaching.

Ze is tevens vaste docent bij de Baak voor de leergang ‘Coachend Leiderschap’ en gecertificeerd yoga-docente.

Ingeborg heeft een passie voor het ontwerpen en begeleiden van diepgaande verandering in organisaties, leiderschaps- en professionaliseringstrajecten, het werken met (management)teams en persoonlijke coaching.

Ze wil bijdragen aan een klimaat in organisaties waarin mensen zich kunnen openen voor zichzelf en anderen en (persoonlijk) leiderschap durven tonen. Een resultaatgerichte omgeving waarin er ook genoeg veiligheid is om onderliggende emoties en kwetsbaarheid te kunnen delen, zodat het creatieve potentieel tot bloei kan komen.

Ook in perioden van verandering en onzekerheid, waar veel organisaties op dit moment mee te maken hebben, is dit van groot belang. Zodat men elkaar, juist als het er op aan komt, weet te ondersteunen en bekrachtigen.

Wat haar hierbij drijft is liefde en fascinatie voor het leven en het mens zijn. Een verlangen om contact te maken met de essentie in haarzelf en anderen. De overtuiging dat ieder het verlangen deelt naar geluk; gezien en erkend te worden in zijn of haar uniciteit en naar waardevolle, intieme relaties.

Als trainer en coach gaat ze snel naar de kern van de zaak; is confronterend, verbindend en fijngevoelig. Ze heeft een scherp oog voor patronen en weet de onderliggende essentie zichtbaar en bespreekbaar te maken. Respect, veiligheid en vertrouwen zijn hierbij voor haar belangrijke waarden.

Vanuit essentie naar concrete resultaten.

NL